Werkwijze

Hoe werkt praktijk Veramente?

Praktijk Veramente biedt maatwerk, zodat u optimaal kunt bewegen op uw eigen niveau. Iedereen heeft het recht op bewegen en hierin plezier te ervaren! Dit gebeurt middels professionele fysiotherapeutische begeleiding.

  • De therapie is gericht op het aanspreken van het zelfherstellend vermogen van het lichaam en richt de focus op de eigen verantwoordelijkheid in bewegen. Veramente geeft u richtlijnen om uw klacht zelf de baas te worden en samen te zoeken naar een blijvende oplossing in bewegen. Om dit te bereiken wordt gebruik gemaakt van fysiotherapeutische oefeningen, het geven van advies en het vergroten van het inzicht in de klacht. Waar nodig wordt een combinatie ingezet met hands-on therapie omdat Veramente gelooft in de balans tussen mobiliteit en stabiliteit van het menselijk lichaam.
  • De kerngedachte van Veramente is altijd te handelen in het belang van de cliënt. Mocht dit betekenen dat er andere disciplines ingezet moeten worden zoals een huisarts, echografist, osteopaat, chiropractor, manueel therapeut, podoloog, psycholoog, haptonoom, diëtist etc. dan wordt dit in overleg met u besproken. Veramente beschikt over een brede kijk op uw klacht. Er wordt altijd gekeken naar de gehele mens.