Recensies

“Ik ben 73 jaar en had door overbelasting al jaren sterk gespannen spieren en veel spierpijn. Eerdere fysiotherapie gaf korte tijd wat verbetering, maar ook veel pijn na de behandeling. Ik ging steeds moeilijker lopen; fietsen lukte niet meer doordat ik problemen kreeg met mijn evenwicht; en ik had ook veel beperkingen bij dagelijkse activiteiten. Ik kreeg de indruk, dat er ook een probleem was met het pijngeheugen, en dat mijn hersenen al pijnsignalen begonnen te geven zodra ik bepaalde activiteiten ging doen. Ik leek in een vicieuze cirkel beland. Toen ik in de Veluwse Courant het artikel over NRT en het Mulligan Concept las, heb ik direct een afspraak gemaakt. Direct na de eerste behandeling bemerkte ik al verbetering in bewegen en had ik minder pijn. Nu, na een aantal behandelingen, zijn mijn spieren ontspannen, is de pijn weg, loop ik weer beter (mede dankzij Kybunschoenen), kan ik mijn dagelijkse activiteiten weer goed uitvoeren en weer fietsen.

K. Everaars

De stap voor mij naar een fysio was erg groot en daarom ben ik erg blij dat ik bij Vera terecht ben gekomen. De rust die Vera uitstraalt is voor mij erg belangrijk. En het resultaat is erg goed. De behandeling aan mijn rug heeft goed resultaat opgeleverd. En na jaren met een hele zere voet gelopen is deze pijnvrij en daar ben ik elke dag dankbaar voor. Ik beveel Vera en haar behandeling zeker aan.

Sjoukje Leusink

Ik had last van mijn nek, onderrug en rechterbil.
Een aantal behandelingen gehad bij Vera, met meteen na de 1e behandeling al verlichting van pijn. Vera kijkt verder dan alleen de plek van de pijn, en pakt de oorzaak aan. Nu vrijwel pijnloos en goede oefeningen en tips voor thuis meekregen, een aanrader!

T. Westerink

Mijn naam is Daphne en ik ben 2 jaar geleden terecht gekomen bij Veramenta door mijn rugklachten. De eerste behandelingen merkte ik al gelijk verschil in mijn lichaam ik had directe verbetering onlangs hoe ik erg ik in de lappenmand lag. We zijn toen een traject aangegaan van een half jaar iedere week een half uur Neural Reset Therapy, dit heeft mij ontzettend geholpen en ik kon alweer gauw sporten. Na een tijd kreeg ik toch weer klachten en hebben Vera en ik samen gezeten om nog is te kijken wat mij zou helpen, we zijn toen nog is dit traject gaan oppakken (Neural Reset Therapy) en dit keer ben ik ook doorverwezen naar een chiropractor ook dit sloeg goed aan waardoor ik weer met minder pijn door kon gaan dit is zolang goed gegaan, nu in 2023 ben ik weer terug bij Vera door helaas terug kerende klachten. We volgen nu een nieuwe therapie die heel goed aanslaat ik kan weer heel veel, paardrijden, sporten en ook het werken kan ik weer op gaan pakken. Ik ben super blij dat vera mij zo goed geholpen heeft ik ervaar bijna geen klachten meer ook is het enorm prettig om bij Vera in behandeling te zijn. een prettig persoon om mee te praten enorm vriendelijk en heeft echt een luisterend oor. Ik ben super tevreden.

Daphne

Al jaren leefde ik een leven rondom de pijn. Van alles geprobeerd aan therapieën  maar zonder echt resultaat. Totdat iemand mij vertelde over Veramente en dat zij het hele lichaam aanpakte omdat alles met elkaar in verbinding staat.
Ze gebruikt o.a. NRT-therapie waardoor dus de spieren en zenuwen gereset worden.  
Ik kan het bijna nog niet geloven maar ik kan weer in de tuin werken en heb daarna totaal geen last!

Alle lof Vera voor je werk, je mega kennis van het lichaam en je vaardige handen.

Renate van Roekel

Na al jaren lichamelijke klachten te hebben, kan ik nu eindelijk zeggen dat ik sinds de behandelingen van Vera zo goed als pijnvrij door het leven ga! Ik had vaak last van mijn rug, schouders of nek. Hiervoor bij allerlei praktijken geweest maar ik blijf telkens weer klachten ontwikkelen. Ik kwam de eerste keer bij Vera die goed luisterde naar mijn verhaal en mij adviseerde een behandeling Neural Reset Therapy te starten. De eerste behandeling heeft Vera niet mijn rug, schouders of nek behandeld, maar bleken mijn enkels, bekken/heupen scheef te staan. Daarbij ook veel spanning op de spieren mijn benen. Waar ik mij over blijf verbazen is dat de klachten die ik had blijkbaar hier vandaan kwamen en dit na één behandeling al aanzienlijk minder werd. Laatst waren er wel een paar kleine “knopen” te vinden bij mijn schouders en heeft Vera, net als alle andere behandelingen, deze pijnloos weten weg te halen. Al met al dik tevreden over de behandelingen en kunde van Vera. Naast de kunde van Vera is ze ook nog eens een heel prettig persoon! 🙂

Esther van der Voort

Een paar weken geleden kwam ik, na verwijzing, voor NRT bij Vera  met een reeks klachten die zo’n 16 jaar geleden zijn ontstaan. Om een paar te noemen: klachten aan de onderrug, de heup, nek/schouder, kaak. Naast de kennis en kunde van Vera voor wat betreft NRT bleek dat zij nog een arsenaal aan kennis en ervaring van andere methoden en technieken beheerst die zij effectief inzette. Dat betekende dat ik soms ook actief mee moest doen. Ik heb mij vaak verbaasd over de directe en blijvende verbetering van de klachten. Nu, drie bezoeken verder, ben ik in één behandeling van mijn kaakklachten af, kan ik weer zitten in kleermakerszit, is mijn schouderprobleem opgelost en ervaar ik verlichting van de rest van de klachten. En, niet onbelangrijk, Vera behandelt op een geduldige, vriendelijke en respectvolle manier. Een fijne persoonlijkheid. Dat heb ik als prettig ervaren.

Virginia

Afgelopen zomer had ik erge pijn aan mijn knieën. Hiervoor ben ik bij Vera terecht gekomen om te kijken of zij wat voor mij kon betekenen. Zij behandelde ook ooit mijn man met hele goede resultaten vandaar dat ik aan haar dacht. Ik kon mijn rechter knie niet meer ver genoeg buigen en mijn voet niet meer onder mijn knie zetten wanneer ik op een stoel zat. Na de eerste behandeling waarbij zij mijn knie PIJNVRIJ had gemobiliseerd kon ik mijn knie weer pijnvrij buigen en mijn voet onder mijn knie plaatsen wanneer ik zat! Zij stuurde mij door voor een echografie bij haar collega in Hattem. Daaruit bleek dat ik artrose heb aan beide knieën en bij de knieschijven. Ik ben doorverwezen naar een goede podoloog (podototaal) waar Vera ook mee samenwerkt. Ik kreeg hier steunzolen om de knieën te ondersteunen en in een betere stand te krijgen.
Ondertussen ga ik met regelmaat naar Vera die mijn knieën mobiliseert en wat mij een heel fijn gevoel geeft en de pijn al voor een groot deel heeft verlicht. Daarnaast behandeld ze ook de onderrug, het bekken wat niet goed bleek te staan, de bilspieren, buikspieren…. ik weet niet wat mij overkomt!! Met een warm gevoel in de rug ga ik huiswaarts en kom de week dan heel fijn door. Ze heeft technieken waar ik nog nooit van heb gehoord! Geweldig! Een fijn, rustig en lief persoon zonder poespas, maar erg kundig! Ik zie er elke keer weer naar uit om naar haar toe te gaan omdat ik zo vooruit ben gegaan en ik zie de toekomst zo weer met vertrouwen tegemoet! Ik ben een erg tevreden client.

Jeannet van het Ende

Ik heb de neuro reset als heel prettig ervaren. Het is een hele gewaarwording van pijnlijke spieren, naar soepele pijnloze spieren. Ik vind het voor mijzelf voor herhaling vatbaar. Ik heb verder zondag wel wat last gehad van branderige spieren in mijn kuiten (aan de binnenkant). Maandag was dat weer weg. Mijn Achilles rechts voel ik helemaal niet meer en links een beetje. Maar stukken verbetert met hoe het was.

Het voelt allemaal veel beter dan ervoor, dus kijken of het nog verder doorwerkt. Ben benieuwd dan naar de volgende keer.

Marca Winkel

Afgelopen week heb ik een behandeling gehad bij Vera. Ze heeft Neural Reset Therapy hiervoor gebruikt. Ik had hele harde en vreselijk pijnlijke spieren in mijn rechter schouder en borst spier. Na één behandeling was deze pijn met minstens de helft verminderd en kon ik mijn arm weer pijnvrij bewegen! Ik ben erg blij met deze behandelmethode en het is ook nog pijnvrij.

Dirma van de Berg

Ik had last van een pijnlijke arm (na wondroos) en verminderde kracht met daarbij veel spanning in met name mijn elleboog. Daarnaast een pijnlijk en strak gevoel in mijn nek en schouder. Ik vond het erg prettige dat de behandelingen pijnvrij worden uitgevoerd. Mijn arm en hand kon ik al snel weer beter gebruiken tijdens mijn sport (paardensport). Hierdoor gaat het rijden vooruit. Eigenlijk merkte ik al direct na de eerste behandeling resultaat! En daarna verbeterde het iedere behandeling weer. Ik raad Vera aan omdat de behandelingen pijnvrij zijn en er goede uitleg wordt gegeven over de behandelingen en prettige oefeningen waar je verder mee kan!

Mendy de Ruiter

Omdat ik last had van mijn onderrug en enkel heb ik mij aangemeld voor fysiotherapie bij Vera. De belangrijkste resultaten van de behandelingen waren voor mij dat de pijn zeer snel verholpen werd. Na de eerste behandeling merkte ik direct al een verschil. Vera neemt de tijd om je klachten te onderzoeken en te verhelpen. Ook kijkt ze naar de oorzaak waar de klachten vandaan komen, en ook dit pakt ze aan.

Gera Leusink

Ik kwam bij Vera voor rug en nekklachten. Na 2 behandeling voelde mijn onderrugklachten al een stuk beter. Daarna zijn we verder gegaan met mijn nekklachten. Ik kreeg goede adviezen en oefeningen voor thuis. Ik raad Vera aan voor andere mensen omdat ze een vriendelijke fysiotherapeute is die samen met jou kijkt hoe ze je het beste kan helpen. Ik ben erg blij met haar hulp en advies.

Leandra Kuindersma

Ik ben bij Vera onder behandeling geweest voor rugklachten en pijn in mijn linker zij. Na iedere behandeling voelde ik dat mijn spieren soepeler worden. Bij de eerste behandeling is mijn bekken rechtgezet, dat was al een heel fijn gevoel. Ik kan nu langer zitten en autorijden. Ook omdraaien in bed gaat pijnvrij. Vera is een rustig persoon. Ook de behandelingen die Vera geeft hebben een ontspannend effect op mijn lichaam.

Sjanie Schippers

In eerste instantie kwam ik voor knieklachten bij Vera. Ik sport veel en op een gegeven moment kreeg ik pijn
aan m’n linker knie. Stekende pijn die ik in eerste instantie voelde bij sporten, maar later ook dagelijks bezigheden zoals bijvoorbeeld traplopen en opstaan van een stoel. Verder ook een erg stijve voet door een breuk en operatie. Voordat ik bij Veramente kwam liep ik al zeker een paar weken, misschien zo’n 2 à 3 maanden met deze klacht. Ik heb al wel een geschiedenis met mijn linkerbeen, daar heb ik namelijk mijn kuitbeen
gebroken en een breuk in m’n voet gehad. Na een paar weken toch maar besloten om hulp te zoeken, omdat ik het vermoeden had dat de knieklachten misschien wel eens in verband konden staan met de eerdere gebeurtenissen. De manier van werken is anders dan ik gewent ben van een fysiotherapeut.
Vera beweegt de gewrichten met een bepaalde techniek (Mulligan mobilisaties) hierbij moest ik zelf ook actief meebewegen.
Ze kijkt daarnaast ook goed naar je hele lichaam. De plek waar je klachten hebt is niet altijd de oorzaak van de pijn. Al vrij snel merkte ik dat de behandelingen ervoor zorgden dat de pijn in mijn knie weg ging. Ik weet niet exact na hoeveel behandelingen de pijn weg was, maar het was veel sneller dan ik verwacht had. En de pijn bleef ook weg. De behandelingen waren dus heel effectief. Nu na de behandelingen ben ik het weer rustig aan het opbouwen en kan ik weer pijnvrij sporten. Ook simpele dagelijkse dingen, zoals traplopen en opstaan van een stoel, kan ik weer pijnvrij doen.
Ik zou Veramente zeker aanraden, ze is erg vriendelijk en professioneel. Ze neemt de tijd voor je en kijkt niet alleen naar je klacht, maar gaat op zoek naar de oorzaak en maakt daar een behandelplan voor. Haar behandelmethode was nieuw voor mij, voor mij werkte deze erg goed en ben dan dan ook zeer te spreken over het verloop van mijn behandelingen.

Sandra Bennink

Via een collega hoorde ik van Vera en haar manier van behandelen. Gelijk was ik geïnteresseerd en heb ik een bezoek ingepland. Ik had immers al meerdere fysio behandelingen gehad, maar nooit met een positief resultaat. Altijd bleef ik last van mijn onderrug en heup/lies houden.
Na de eerste behandeling bij Vera had ik al minder pijn dan ik ooit bij alle andere fysiotherapeuten had behaald. En dat ook nog eens met een behandeling waarbij ik absoluut geen pijn had gevoeld. Daar had ik ook wel andere ervaringen mee… na 6 behandelingen en oefeningen staan mijn heupen, rug, voeten en enkels weer in de juiste positie en kan ik pijnvrij functioneren. Ik kan Vera echt bij iedereen aanraden! 

Natasja Gresnight

Op zoek naar een fysiotherapeut kwam ik (bij toeval) terecht bij Vera Dijkhuizen. Maar wat een goeie keuze! Na de eerste behandeling merkte ik al duidelijk verschil. Vera bekijkt het hele lichaam en behandelt het hele lichaam. Ze geeft oefeningen mee die thuis makkelijk te doen zijn.
Ik ben heel tevreden over de behandelingen, zij is een kunstenares met haar handen.

Yolande Hopstaken

De afgelopen 7 weken ben ik bij Vera onder behandeling geweest voor hoofdreden: hoofdpijnklachten. Ik werk in het onderwijs en ivm covid waren de werkzaamheden voornamelijk achter de laptop, waaraan ik de klachten kon wijten. Na de eerste behandelingen van de nekwervels was er al veel verlichting. Het kwam wel nog terug, waardoor Vera verder ging kijken. Ik had eigenlijk ook rugklachten, waar Vera naar vroeg. Deze klachten werden in verband gebracht werden met de nekwervels en uiteindelijk ook een gewricht in mijn voet. Ik heb mij inderdaad 4 jaar geleden (10weken zwanger destijds) verstapt en sindsdien lage rugpijn en bekkenklachten. Nadat deze behandeld zijn is de hoofdpijn weggebleven. En ook de lage rugklachten zijn na vier jaar eindelijk verdwenen! Alles in mijn lijf voelt meer in balans. Vera voelt precies waar de pijnlijke plekken zijn, heel bijzonder te ervaren. Ik ben zeer blij en tevreden met de behandeling van Vera!

Charissa van het Ende


Afgelopen week heeft Vera de nieuwe methode N.R.T toegepast bij mij. Ik heb altijd veel last van mijn nek en schouders. Het voelde gelijk goed na de behandeling. Vera is zeer kundig en luistert altijd goed naar je klachten en kijkt wat dan het beste bij je past dus echt een aanrader!

Berthine Bossenbroek

Na meerdere ervaringen met een fysiotherapeut was ik het vertrouwen in deze beroepsgroep wel kwijt. Afgelopen jaar door een ongeval een Frozen Shoulder opgelopen, iets wat niet vanzelf overgaat. Was dus min of meer gedwongen om een fysio te bezoeken, tijdens zoektocht op internet per toeval bij Veramente terechtgekomen. Dit was dus een geluk bij een ongeluk, ben door Vera super behandeld, duidelijk over het te volgen traject, persoonlijke aandacht(geen 3 patiënten tegelijk ) Ik ben er nog niet helemaal, maar Vera tot zover al super bedankt, mijn arm functioneert gelukkig weer.

Wijnand van den Broek

Ik loop al jaren met last van spieren bij mijn hart.  Na een poosje bij een andere fysio te hebben gelopen, ben ik toch uiteindelijk hier terecht gekomen. Hele fijne en vriendelijke fysiotherapeute die ook geïnteresseerd is in jou als persoon. Ik heb heel veel baat bij de behandelingen die ze uitvoert en ben dus zeer tevreden. Echt een aanrader!

Anne Myrthe

Professioneel, kundig en iemand die kijkt naar de persoon achter de klacht.
Janneke Koster

Ik ben al een poos in behandeling bij Vera. Ik ben gekomen bij Vera door dat ik tijdens het zwemmen en tijdens het paardrijden erg last had van mijn schouder en heupen. Ik zag dat Vera ook ruiter fysiotherapie deed dus wilde ik graag bij haar in behandeling. Ik ben erg blij met hoe de behandelingen zijn gegaan en vooral met het eind resultaat. Ik ervaar op dit moment geen pijn meer bij het rijden en sporten. Niet alleen heeft Vera mij uitstekend geholpen maar ook mijn paard, we kunnen nu beide weer soepel samen ritjes maken. Vera is een fijne geduldige en vriendelijke fysio die iedereen in zijn eigenwaarde laat en ik raad het iedereen zeker aan om bij haar in behandeling te gaan.

Gerzinda Hofman

Na een fitnessblessure terechtgekomen bij Vera die ik al ken van de fitness en yoga lessen. Zij geeft mij een vertrouwd gevoel. Omdat zij weet, vanuit haar achtergrond waar zij over praat. Mijn eigen oplossingen hielpen niet. Na een echografisch onderzoek kreeg ik een duidelijke diagnose. Er bleek een ontsteking te zitten in mijn ac gewricht. De Vera heeft behandeld met cupping-therapie. Het was een apart gevoel maar het hielp wel. Savonds was ik al van de ergste pijn af. Sindsdien ga ik steeds terug naar Vera als ik een blessure heb. Ook voor triggerpoint behandeling of andere blessures.
Van harte aanbevolen

Kees Geluk

Ik ben al enige tijd aan het sporten op sportschool Energy Sport. Een heel prettige plaats om je lichaam in goede conditie te houden. In de sportschool is ook de fysiopraktijk Veramente van Vera Dijkhuizen gevestigd. Op dit moment heb ik twee sessie met Vera gehad en het doet me heel goed. Ik heb al een flinke tijd regelmatig last van een stijve nek en stijve schouders. Een veel voorkomend verschijnsel bij mijn beroep. Vera werkt met de Muligan-therapie. Een therapie die heel soepel en met weinig krachtsvertoon werkt. Bij mij werkt het heel goed. Het voelt soepeler in nek en schouders dan het een hele tijd heeft gevoeld. In deze therapie zijn ook veel oefeningen die jezelf kan doen. Het is fijn zelf aan je lijf te kunnen werken. Onafhankelijkheid is een goed ding. Wat ik persoonlijk ook erg prettig vind, is dat Vera zich buitengewoon communicatief opstelt. Als jezelf al van alles uitgevonden hebt, denkt ze op de eerste plaats met je mee en voegt toe wat nodig en belangrijk is. Kortom, ik ben erg blij met Vera.

Nico Ravenstijn

De Muligan behandeling voor mijn nek en schouders die Vera mij geeft, werkt erg goed. Vera vertelt duidelijk welke handelingen ze gaat doen en welke thuisoefeningen ik zelf kan doen. Ik vind het erg prettig dat mede door deze thuisoefeningen ik zelf actief met mijn herstel/gezondheid bezig kan zijn. Heerlijk dat ik na twee behandelingen geen pijn meer heb en mijn nek en schouders steeds “vrijer” en soepeler voelen. Ik train al langer met Vera om mijn beenspieren krachtiger te maken, wat hard nodig was. Het fijne is dat ze goed luistert naar de klacht en vervolgens heel precies aanwijzingen geeft welke oefeningen te doen zowel in de sportschool als thuis, aangepast aan mijn leeftijd en stijl.
Een vakvrouw met grote deskundigheid en een leuk, fijn mens.

Yvonne Bielleman