Recensies

Na meerdere ervaringen met een fysiotherapeut was ik het vertrouwen in deze beroepsgroep wel kwijt. Afgelopen jaar door een ongeval een Frozen Shoulder opgelopen, iets wat niet vanzelf overgaat. Was dus min of meer gedwongen om een fysio te bezoeken, tijdens zoektocht op internet per toeval bij Veramente terechtgekomen. Dit was dus een geluk bij een ongeluk, ben door Vera super behandeld, duidelijk over het te volgen traject, persoonlijke aandacht(geen 3 patiënten tegelijk ) Ik ben er nog niet helemaal, maar Vera tot zover al super bedankt, mijn arm functioneert gelukkig weer.

Wijnand van den Broek

Ik loop al jaren met last van spieren bij mijn hart.  Na een poosje bij een andere fysio te hebben gelopen, ben ik toch uiteindelijk hier terecht gekomen. Hele fijne en vriendelijke fysiotherapeute die ook geïnteresseerd is in jou als persoon. Ik heb heel veel baat bij de behandelingen die ze uitvoert en ben dus zeer tevreden. Echt een aanrader!

Anne Myrthe

Professioneel, kundig en iemand die kijkt naar de persoon achter de klacht.
Janneke Koster

Ik ben al een poos in behandeling bij Vera. Ik ben gekomen bij Vera door dat ik tijdens het zwemmen en tijdens het paardrijden erg last had van mijn schouder en heupen. Ik zag dat Vera ook ruiter fysiotherapie deed dus wilde ik graag bij haar in behandeling. Ik ben erg blij met hoe de behandelingen zijn gegaan en vooral met het eind resultaat. Ik ervaar op dit moment geen pijn meer bij het rijden en sporten. Niet alleen heeft Vera mij uitstekend geholpen maar ook mijn paard, we kunnen nu beide weer soepel samen ritjes maken. Vera is een fijne geduldige en vriendelijke fysio die iedereen in zijn eigenwaarde laat en ik raad het iedereen zeker aan om bij haar in behandeling te gaan.

Gerzinda Hofman

Ik ben al enige tijd aan het sporten op sportschool Energy Sport. Een heel prettige plaats om je lichaam in goede conditie te houden. In de sportschool is ook de fysiopraktijk Veramente van Vera Dijkhuizen gevestigd. Op dit moment heb ik twee sessie met Vera gehad en het doet me heel goed. Ik heb al een flinke tijd regelmatig last van een stijve nek en stijve schouders. Een veel voorkomend verschijnsel bij mijn beroep. Vera werkt met de Muligan-therapie. Een therapie die heel soepel en met weinig krachtsvertoon werkt. Bij mij werkt het heel goed. Het voelt soepeler in nek en schouders dan het een hele tijd heeft gevoeld. In deze therapie zijn ook veel oefeningen die jezelf kan doen. Het is fijn zelf aan je lijf te kunnen werken. Onafhankelijkheid is een goed ding. Wat ik persoonlijk ook erg prettig vind, is dat Vera zich buitengewoon communicatief opstelt. Als jezelf al van alles uitgevonden hebt, denkt ze op de eerste plaats met je mee en voegt toe wat nodig en belangrijk is. Kortom, ik ben erg blij met Vera.

Nico Ravenstijn.


Na een fitnessblessure terechtgekomen bij Vera die ik al ken van de fitness en yoga lessen. Zij geeft mij een vertrouwd gevoel. Omdat zij weet, vanuit haar achtergrond waar zij over praat. Mijn eigen oplossingen hielpen niet. Na een echografisch onderzoek kreeg ik een duidelijke diagnose. Er bleek een ontsteking te zitten in mijn ac gewricht. De Vera heeft behandeld met cupping-therapie. Het was een apart gevoel maar het hielp wel. Savonds was ik al van de ergste pijn af. Sindsdien ga ik steeds terug naar Vera als ik een blessure heb. Ook voor triggerpoint behandeling of andere blessures.
Van harte aanbevolen

Kees Geluk

De Muligan behandeling voor mijn nek en schouders die Vera mij geeft, werkt erg goed. Vera vertelt duidelijk welke handelingen ze gaat doen en welke thuisoefeningen ik zelf kan doen. Ik vind het erg prettig dat mede door deze thuisoefeningen ik zelf actief met mijn herstel/gezondheid bezig kan zijn. Heerlijk dat ik na twee behandelingen geen pijn meer heb en mijn nek en schouders steeds “vrijer” en soepeler voelen. Ik train al langer met Vera om mijn beenspieren krachtiger te maken, wat hard nodig was.

Het fijne is dat ze goed luistert naar de klacht en vervolgens heel precies aanwijzingen geeft welke oefeningen te doen zowel in de sportschool als thuis, aangepast aan mijn leeftijd en stijl.

Een vakvrouw met grote deskundigheid en een leuk, fijn mens.

Yvonne Bielleman