Wat is er mogelijk bij Veramente Fysiotherapie tijdens de corona-tijd?

Gemiddelde leestijd: 2 minuten
  • Oefentherapie op 1,5 meter afstand in een lege fitnesszaal. Deze therapie wordt ingezet voor het revalideren van knie, enkel, heup, rug, schouder en nekklachten. De patiënt voert onder begeleiding zijn of haar oefeningen uit. De therapeut behoud afstand en attributen worden nadien gedesinfecteerd.

  • ‘Hands on’ behandeling bij acute pijnklachten. Er wordt een minimaal aantal behandelingen ingezet om de pijn zo snel mogelijk de baas te zijn zodat de patiënt weer kan functioneren in het dagelijkleven. Er wordt gewerkt met het FFP2 masker, handschoenen en desinfectie middel.

  • Online consulten fysiotherapie worden ingezet om oefeningen of vragen door te nemen. Dit met als doel mensen in beweging te houden en lichamelijke klachten te verminderen. Online consulten worden ingezet bij mensen die vallen onder de risico doelgroep van het coron-avirus. Denk hierbij aan ouderen, mensen met COPD of hartklachten.

  • Momenteel is het niet mogelijk om een massage in te plannen

  • Het is niet mogelijk om lichte pijnklachten ‘hands on’ te behandelen. Alleen acute pijnklachten worden behandeld. Heeft u hier vragen over neemt dan gerust contact op.

Er zijn maximaal 3 personen aanwezig in de praktijk. De omgeving wordt na iedere behandeling gedesinfecteerd. Bij iedere patiënt wordt vooraf telefonisch zijn of haar gezondheid uitgevraagd.

2 reacties op “Wat is er mogelijk bij Veramente Fysiotherapie tijdens de corona-tijd?

  1. Super geholpen!! Had een enorme stijve nek, met als gevolg vreselijke hoofdpijn! Kon gelijk langskomen, twee behandelingen verder en tips om thuis wat te oefenen was ik van mijn pijn af! Ben zelfs na de tijd nog gebeld hoe het met me ging👍🏼

  2. Vera is een fijne fysiotherapeut, ik kwam met rug-, en schouderklachten. Hands on geholpen volgens de richtlijnen van de praktijk. Geeft gelijk verlichting van de klachten. Met oefeningen thuis, kan ik voorlopig weer vooruit. Vera is een aanrader!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *