Samenwerking Veramente en Zorg-&Comfortwinkel Nunspeet

Gemiddelde leestijd: één minuut

De praktische zorghulp middelen van de Zorg en Comfortwinkel zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Veramente Fysiotherapie. Hierdoor leveren wij, in samenwerking, snelle en op maat gemaakte zorg voor uw lichamelijke klacht.

Stel u verzwikt in het weekend uw enkel. U kunt zich dan op maandag aanmelden bij Veramente voor een intake gesprek. Indien nodig ontvangt u direct een enkelbrace op maat. Het dragen van de enkelbrace helpt uw klachten te herstellen.

Er zijn verschillende braces beschikbaar, hierbij kunt u denken aan kniebraces, enkelbraces, polsbraces, duimbraces, schouderbraces, elleboogbraces.

Zo maken wij de zorg effectiever en hopen u van dienst te kunnen zijn

Één reactie op “Samenwerking Veramente en Zorg-&Comfortwinkel Nunspeet

  1. Met deze samenwerking heb ik een goede ervaring! Vera handelde allereerst snel nadat ik een ongelukje had gehad met mijn voet en adviseerde mij de speciale brace na echografisch onderzoek (gescheurde enkelband). Door de mevrouw van de Zorg- & Comfort winkel werd ik heel fijn ontvangen en goed geadviseerd. Vera bevestigde later ook de goede maat. Fijne samenwerking, kundige mensen en goed materiaal! Na 6 weken rust voor de voet en het dragen van de brace mag ik weer rustig opbouwen. Bijkomend voordeel, de brace werd voor een groot deel zelfs vergoed door de zorgverzekeraar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *