Nieuw bij Veramente Neural Reset Therapy

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

NRT is een nieuwe revolutionaire behandeltherapie uit Amerika. Deze zeer geavanceerde therapie richt zich op het snel en vooral pijnvrij behandelen van klachten in het gehele lichaam. De therapie werkt op basis van reciproke inhibitie en de Wet van Symmetrie.

Het voordeel van NRT is dat het door dunne kleding heen gegeven kan worden. De pijnlijke spier wordt niet onder druk gezet. De spieren worden alleen voor en na de behandeling gepalpeerd. De therapie is zo geavanceerd dat uw pijnlijke spieren als het ware worden ‘gereset’. De hoge spierspanning wordt teruggezet naar een normale(re) tonus wat resulteert in een acute vermindering of verwijdering van pijn. Soms wel binnen 30 seconden! NRT is in staat triggerpoints, perosteium (botvlies), pezen, ligamenten en pijnlijk littekenweefsel te resetten. Maar ook het vegetatief systeem (organen) en fascia (bindweefsel) worden positief beïnvloed. De meeste mensen staan er nog steeds versteld van hoe het werkt maar dat het werkt, is duidelijk voor hen! Vaak is er de volgende dag veel minder pijn, het kan zijn dat de spieren wat beurs voelen of dat je vermoeid bent. Na een behandeling is het belangrijk om veel water te drinken.

Voor wie is NRT geschikt?

Voor mensen die graag pijnvrij behandeld willen worden en graag hun kleding aanhouden. NRT is bij iedereen toepasbaar die een veelheid aan klachten van het bewegingsapparaat heeft. Ook bij chronische klachten of na een trauma kan NRT goede en vooral duurzame resultaten geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *