Tarieven

Een afspraak is niet nagekomen als er binnen 48 uur voor het begin van de afspraak wordt geannuleerd. De volledige kosten van een zitting worden dan in rekening gebracht.

Omschrijvingduur in minutenPrijs
Fysiotherapie + Neural Reset Therapy60€85,00
Niet nagekomen afspraak60 €85,00
Echodiagnostiek30€75,00

Tarief en declaratie

De kosten per behandeling van 60 minuten zijn €85,00. Elke behandeling kunt u per pin of contant afrekenen. Vervolgens ontvangt u een factuur, deze mag u zelf indienen bij uw zorgverzekeraar. Een fysiotherapie behandeling wordt door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Wilt u weten wat uw zorgverzekeraar vergoed? Informeer dan vooraf aan uw behandeling naar de vergoeding van ‘niet-gecontracteerde’ fysiotherapie. Op uw factuur staat vermeld dat het om een fysiotherapie behandeling gaat. De factuur ontvangt u direct na afloop van de behandeling.

Tijdens de behandeling worden alle therapievormen ingezet om de oorzaak van uw klacht gericht te behandelen. Zodat u direct verschil zal merken en meer plezier zal ervaren in uw dagelijks leven. Het is mijn passie om voor ieder individu een passende behandeling te geven met een zo hoog mogelijk resultaat. Ik kan u helpen bij langdurige klachten, klachten die steeds terugkeren en wanneer er nog niet voldoende is gekeken naar de oorzaak van uw klachten.