Massages

Bij Veramente Fysiotherapie kunt u ook terecht voor deskundige massages

cupping

warme amandelolie

Cupping Massage

Geef je lichaam ruimte met deze ontspannende en diepwerkende bindweefselmassage. Tijdens de massage wordt er gebruik gemaakt van cups die vacuĆ¼m zuigen op de huid. Hierdoor wordt de doorbloeding gestimuleerd en zuig je als het ware de toxines (gifstoffen) naar het huidoppervlak. Voldoende water drinken na de behandeling is belangrijk zodat het lichaam de losgekomen afvalstoffen kan afvoeren. Cupping kan een uitkomst bieden bij schouder- en nekklachten, stress, spanning, migraine, rugklachten en verkoudheid. Ervaar de intense ontspanning die deze massage je kan geven.

Guasha Massage

Guasha is een schraaptechniek die bindweefsel, bloedsomloop en lymfestroom in het lichaam activeert. Guasha versterkt het immuunsysteem, verminderd stress, brengt balans in het lichaam en bevordert het afvoeren van gifstoffen uit het lichaam. Naast ontspanning kan Guasha ook energie geven en pijn vermindering. De behandeling wordt uitgevoerd met een gepolijste jadesteen en is over het algemeen pijnvrij. Op de locaties in het lichaam waar meer afvalstoffen zich ophopen kan de behandeling intenser worden ervaren. Wees goed voor je lichaam met deze massage.

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage brengt uw lichaam en geest tot rust. Het tempo is langzaam en de druk is zacht. Deze massage laat uw lichaam op een vriendelijke manier ontspannen. Naast lichamelijke ontspanning geeft deze massage u ook mentale ontspanning. Een regelmatige ontspanningsmassage werkt preventief omdat het lichaam deze ontspanning opslaat in het lichaamsgeheugen en hier steeds makkelijker aan kan reflecteren.

Tijdens de massages wordt gebruik gemaakt van verwarmde amandelolie. Alle massages zijn te boeken voor 30 of 60 minuten.

Geniet van een weldadige massage afgestemd op uw lichaam